Nieuws
 • Fernandes Autohandel komt naar u toe!

  Fernandes Autohandel komt naar u toe!

  28 juli 2017

  Met onze Private Lease Testdrive Tour, bezoeken wij verschillende locaties zodat u onze voertuigen nu zelf kunt ervaren!

  Lees meer

 • The Spirit of Amarok

  The Spirit of Amarok

  01 december 2016

  De "Spirit of Amarok is de grootste internationale amateuristische 4x4 rally competitie ter wereld. Deze Rally geeft de "average driver" een kans om hun off-road rijvaardigheid in een competitieve omgeving te testen.

  Lees meer

 • Tevreden klanten over de Volkswagen Transporter

  Tevreden klanten over de Volkswagen Transporter

  01 december 2016

  Surinaamse taxi Centrale 1660 - “Volkswagen Transporter - úw vervoer van en naar de luchthaven” Fernandes Autohandel is een intensieve samenwerking aangegaan met de Surinaamse Taxi Centrale “1660”

  Lees meer

 • Nog meer bekroningen voor de nieuwe Volkswagen Transporter T6

  Nog meer bekroningen voor de nieuwe Volkswagen Transporter T6

  23 mei 2016

  De Volkswagen Transporter T6 is een zeer gewaardeerd bedrijfsvoertuig, meer dan alleen een busje dat de ultieme oplossing biedt als vervoer voor zowel materiaal als personen.

  Lees meer

 • Volkswagen total Eco Challenge Rally 2016

  Volkswagen total Eco Challenge Rally 2016

  05 mei 2016

  Vrijdagavond 22 April ging om 20:00 uur de proloog van de Volkswagen Total Eco Challenge Rally (de stadsrit) van start. Het vertrekpunt was de showroom van Volkswagen, Fernandes Autohandel aan de Keizerstraat.

  Lees meer

 • De lancering van de Volkswagen Transporter

  De lancering van de Volkswagen Transporter

  21 maart 2016

  Op 17 maart vond de officiële introductie plaats van de nieuwe Volkswagen Transporter T6.

  Lees meer

 • Volkswagen Transporter uitgeroepen tot Van of the Year 2016

  Volkswagen Transporter uitgeroepen tot Van of the Year 2016

  29 februari 2016

  Het Volkswagen team van Fernandes Autohandel treft op dit moment alle voorbereidingen voor de launch van de zesde generatie van de iconische Volkswagen Transporter in Suriname, maar nu al is de nieuwste aanwinst in de Volkswagen Bedrijfswagens familie in Europa uitgeroepen tot ‘Van of the Year 2016’!

  Lees meer

 • Volkswagen eT! – De bestelwagen opnieuw uitgevonden

  Volkswagen eT! – De bestelwagen opnieuw uitgevonden

  20 januari 2016

  Volkswagen Research heeft samen met de Deutsche Post AG en de Kunstuniversiteit van Braunschweig de spiksplinternieuwe Volkswagen eT! ontwikkeld. De Volkswagen eT! is een compacte, elektrisch aangedreven bestelwagen met semiautomatische rijfuncties en belichaamt een compleet nieuw voertuigconcept dat uitermate geschikt is voor het afleveren van goederen, post en pakketjes.

  Lees meer

 • DSG, de zuinige versnellingsbak

  DSG, de zuinige versnellingsbak

  20 januari 2016

  DSG (Double Shift Gear) van Volkswagen Commercial Vehicles vertegenwoordigt de nieuwste techniek op het gebied van automatische versnellingsbakken. Deze innovatieve versnellingsbak met dubbele koppeling combineert de sportiviteit en het lage brandstofverbruik van een handgeschakelde auto met het comfort van een automaat.

  Lees meer

 • Een kijkje achter de schermen: de testbanen van Volkswagen Group

  Een kijkje achter de schermen: de testbanen van Volkswagen Group

  20 januari 2016

  Ondanks dat er hulpmiddelen zijn om drie-dimensionale ontwerpen van nieuwe voertuigen te maken, vloeistofdynamica te testen, virtual-reality functionaliteiten te raadplegen , componenten te bevestigen of uit te zetten in en rondom het voertuig en er heel veel andere aspecten bestaan om een auto te testen, worden Volkswagen voertuigen tijdens hun ontwikkeling nog steeds naar testbanen gebracht.

  Lees meer

 • Persbericht: Volkswagen Commercial Vehicles levert maar liefst 430.800 voertuigen gedurende 2015

  Persbericht: Volkswagen Commercial Vehicles levert maar liefst 430.800 voertuigen gedurende 2015

  11 januari 2016

  Fernandes Autohandel is de officiële importeur en dealer van de zogenaamde ‘Lightweight Commercial Vehicles’ van Volkswagen in Suriname.

  Lees meer

 • Feestelijke overhandiging van Volkswagen Crafter voor de Mythylschool

  Feestelijke overhandiging van Volkswagen Crafter voor de Mythylschool

  18 december 2015

  Op vrijdag 11 december jl. vond de feestelijke overhandiging van het eerste, op maat gemaakte voertuig voor de Surinaamse zorgsector plaats.

  Lees meer

 • Volkswagen Amarok Trendline 'Limited Black Edition' Actie!

  Volkswagen Amarok Trendline 'Limited Black Edition' Actie!

  26 oktober 2015

  Profiteer nu van 55% korting op het accessoirespakket van de Volkswagen Amarok Trendline 'Limited Black Edition', bestaande uit originele Volkswagen fabrieksaccessoires!

  Lees meer

 • Jörgen Raymann – Testimonial Volkswagen Amarok

  Jörgen Raymann – Testimonial Volkswagen Amarok

  05 oktober 2015

  In augustus dit jaar bracht niemand minder dan Jörgen Raymann, in samenwerking met een aantal andere bijzondere talenten, zijn succesvolle tweeluik-theatervoorstelling ‘Geen liefde zonder vrijheid/Uw Koninkrijk kwame’ ten tonele in Suriname.

  Lees meer

 • Volkswagen op ruig terrein

  Volkswagen op ruig terrein

  30 juli 2015

  Wanneer u een voertuig nodig heeft dat onder ruige terreinomstandigheden goed dient te presteren bent u bij Volkswagen Commercial Vehicles aan het goede adres. Zeker in de bouw of mijnbouw vereist een voertuig dat gebruikt wordt voor veldwerk gespecialiseerde functionaliteiten die helpen om de winstgevendheid van uw operatie te optimaliseren.

  Lees meer

 • Hoe vind ik een compacte bestelwagen die het best bij mij past?

  Hoe vind ik een compacte bestelwagen die het best bij mij past?

  29 juli 2015

  Een busje is een van de meest veelzijdige voertuigen voor vervoer. Het is dus tegenwoordig niet meer genoeg om alleen maar te kijken naar de motor en de laadruimte die voor u of uw bedrijf geschikt zouden moeten zijn. De Volkswagen Caddy is een praktische en compacte bestelwagen, maar hoe vindt u nu de bestelwagen die het best bij u past? Wij zetten een aantal zaken die u hierbij kunnen helpen voor u op een rijtje:

  Lees meer

 • Hoe kies ik de bedrijfswagen die bij mij past?

  Hoe kies ik de bedrijfswagen die bij mij past?

  28 juli 2015

  Als u geïnteresseerd bent in het aanschaffen van een voertuig of zelfs meerdere voertuigen in de vorm van een vloot zijn er een tal van zaken waarmee u rekening mee moet houden. Niet alleen op de korte en middellange termijn, maar ook voor de toekomst. In dit artikel bieden wij u een aantal handige tips die u kunt gebruiken wanneer u op zoek bent naar een nieuw bedrijfsvoertuig.

  Lees meer

 • Volkswagen en vervoer in de toeristische sector

  Volkswagen en vervoer in de toeristische sector

  27 juli 2015

  Eén van de groeiende sectoren in Suriname is het toerisme. Niet zo gek natuurlijk want Suriname is een prachtig land, met een wonderschone flora en fauna en een cultureel rijkdom waarover van alles te ontdekken is.

  Lees meer

 • Volkswagen bedrijfswagens binnen globale bedrijven met wereldwijde normen – interview met DHL Express Peru

  Volkswagen bedrijfswagens binnen globale bedrijven met wereldwijde normen – interview met DHL Express Peru

  26 juli 2015

  Kopen is een kunst. Het aankopen van een vloot kan misschien zelfs worden beschouwd als het doen van aankopen voor een internationale kunstgalerie, want u wilt natuurlijk het beste voor uw bedrijf en uw medewerkers!

  Lees meer

 • Genieten van een Volkswagen, zonder enige beperking

  Genieten van een Volkswagen, zonder enige beperking

  25 juli 2015

  De beschikbaarheid van aangepaste voertuigen is van groot belang in de moderne samenleving. Zowel in Suriname als in andere landen is mobiliteit een belangrijk element dat de effectiviteit van sociale integratie voor mensen met een beperking bepaald.

  Lees meer